Използвайте Twitter в Windows Media Center с TwitterMCE

Вие сте потребител на Media Center, който просто не може да получи достатъчно Twitter? Ако е така, може да искате да проверите плъгина TwitterMCE за Windows Media Center.

Изтеглете и инсталирайте приложението TwitterMCE. (Вижте връзката за изтегляне по-долу)

use-twitter-in-windows-media-center-with-twittermce снимка 1

Когато стартирате Windows Media Center, ще намерите иконата на TwitterMCE, изброена в Екстри.

use-twitter-in-windows-media-center-with-twittermce снимка 2

Когато отворите приставката, ще бъдете подканени за дарение на Paypal и ще трябва да изчакате 15-секундния таймер.

След това ще трябва да влезете в акаунта си в Twitter. Въведете потребителско име и парола за акаунта си в Twitter. Можете да направите това с клавиатурата или чрез въвеждане на букви и цифри с дистанционно за Media Center. Когато приключите, изберете бутона Вход.

use-twitter-in-windows-media-center-with-twittermce снимка 4

Ще бъдете подканени да изберете Стандартен или Видео режим.

use-twitter-in-windows-media-center-with-twittermce снимка 5

Стандартно показва елементите по по-вертикален начин.

Видеото ги показва хоризонтално и едно по едно, а също така ви позволява да гледате телевизия на живо, филм или видео едновременно.

Четене на вашите туитове

Щракването върху Начало ви позволява да четете най-новите съобщения в Twitter от вашите приятели.

use-twitter-in-windows-media-center-with-twittermce снимка 8

Можете да получите достъп до предишните 20 туита. Превъртете нагоре и надолу, за да видите допълнителни съобщения в стандартен режим, надясно и наляво в режим Видео.

Кликнете върху отделните съобщения в Twitter, за да получите повече информация, като например кой приятел е изпратил туита.

Създайте туит

За да създадете туит директно от Media Center, изберете бутона Актуализиране.

use-twitter-in-windows-media-center-with-twittermce снимка 11

Въведете съобщението си с помощта на клавиатурата или дистанционното и екранната клавиатура. Когато приключите, изберете Актуализиране, за да изпратите съобщението си в Twitter.

use-twitter-in-windows-media-center-with-twittermce снимка 12

Няколко минути по-късно ще се появи новият ви туит.

За да изпратите туит, докато гледате телевизия или видео, влезте в приложението TwitterMCE, изберете видео режим и изберете Актуализиране.

Въведете своя туит с дистанционното управление или клавиатурата. Изберете Актуализиране, за да изпратите туита.

Можете също да видите споменавания, приятели и последователи, като изберете подходящия бутон.

Превъртете списъка си с приятели, за да прочетете последните им туитове.

Плъгинът TwitterMCE работи с Windows Vista Premium, Ultimate и Windows 7. Може да не замени напълно любимото ви приложение за Twitter, но ще ви позволи да изпращате всички туитове, които искате, без да се налага да откъсвате очи от любимите си телевизионни програми.

Изтеглете TwitterMCE

Още истории

Използвайте вашия iPhone или iPod Touch като Boxee Remote

Вие сте потребител на Boxee, който търсите решение за дистанционно управление? Е, може да не се налага да търсите по-далеч от джоба си. Безплатното приложение Boxee Remote превръща вашия iPhone или iPod Touch в просто и лесно за използване дистанционно Boxee.

Многозадачност като професионалист с AquaSnap

Омръзна ли ви да бъркате напред-назад между прозорците? Ето едно удобно приложение, което може да ви помогне да поддържате всичките си прозорци организирани и достъпни.

Абонирайте се за RSS емисии в Chrome с едно щракване

Имате акаунт в Google Reader и се нуждаете от бърз и лесен начин да се абонирате за нови RSS емисии, докато сърфирате? Тогава определено ще искате да разгледате разширението Chrome Reader за Chrome.

Добавете лента на състоянието в стил Opera към Firefox

Всеки, който е използвал Opera, ще бъде запознат с информацията, представена за уеб страницата, която в момента се зарежда в браузъра (т.е. брой заредени изображения). Ако искате да имате същата функционалност във Firefox, тогава се присъединете към нас, докато разглеждаме разширението на разширената лента на състоянието.

Първи стъпки с Media Browser за Windows Media Center

Ако сте потребител на Windows Media Center, наистина ще искате да разгледате Media Browser. Приставката Media Browser за Windows Media Center взема вашите цифрови медийни файлове и ги показва във визуално привлекателен, удобен за потребителя интерфейс, пълен с изображения и метаданни.

Тествайте Windows 7 онлайн с виртуални лаборатории

Пропуснахте ли публичната бета версия на Windows 7 и искате да я изпробвате, преди всъщност да направите скок и да надстроите? Може би искате да научите как да внедрявате нови функции в бизнес среда. Ето как можете да тествате Windows 7 директно от вашия браузър.

Как да използвате VLOOKUP в Excel

VLOOKUP е една от най-полезните функции на Excel, а също и една от най-слабо разбраните. В тази статия ние демистифицираме VLOOKUP чрез пример от реалния живот. Ще създадем използваем шаблон за фактура за фиктивна компания.

Запазете уеб статии за четене по-късно с Instapaper

Случвало ли ви се е да попадате на куп страхотни статии, които искате да прочетете онлайн, но просто нямате време? Днес ще разгледаме онлайн услуга, която ви позволява да четете статиите си по-късно, или онлайн, или на iPhone, или eReader.

Насладете се на безпроблемно четене в Twitter в Chrome

Twitter може да бъде много забавен, но да се налага постоянно да използвате бутона Още, за да видите голям брой туитове, е разочароващо. Всичко, от което се нуждаете, за да се отървете от това разочарование, са още туитове! разширение за Google Chrome.

Добавете „Моят Dropbox“ към менюто „Старт“ на Windows 7

Тук, в How-To Geek, ние сме огромни фенове на Dropbox, удивително бързата онлайн помощна програма за синхронизиране на файлове, но бихме били още по-щастливи, ако можем да я добавим към стартовото меню на Windows 7, където й е мястото. И днес, това е, което ще направим.